Spånga Folkan

om oss

Som en öppen demokratisk mötesplats spelar vi en viktig roll i arbetet med att göra kultur, nöje och möta tillgängliga för människor i hela landet. Tillsammans med över 500 andra lokala mötesplatser utgör vi folkrörelsen Folkets Hus och Parker. Bland oss samlas Folkets Hus, folkparker, biografer och liknande lokala arrangörer sedan över 100 år tillbaka och tillsammans lockar vi årligen miljontals besökare i hela landet.

Vi är partipolitiskt och religiöst obundna och vår verksamhet bygger helt och hållet på principerna om jämlikhet, jämställdhet och allas lika värde. Genom vår riksorganisation tar vi aktivt avstånd från rasistiska och antidemokratiska grupperingar.

Vi är en ideell förening som jobbar för att  främja kulturlivet i vår omnejd. Vi är en mötesplats för människor att tillsammans skapa och dela ideér. Vi är en scen för aktörer att visa upp sina verk på. Vi vill skapa ett myllrande kulturliv för vår unga generation att ta plats på.

här är vår styrelse

Nedanstående personer valdes vid föreningsstämman 2021-09-15. Vid frågor och funderingar kontakta gärna oss i styrelsen.

ORDFÖRANDE
Björn Begner
bjorn@begnerargenturer.se

KASSÖR
Leif Lennbom
leif.lennbom@gmail.com

SEKRETERARE
Sten Jacobson
jacobson.ms@gmail.com

LEDAMOT
Sissela Boman
sisbo064@gmail.com

LEDAMOT
Christina Lilja Sundin
christinaliljasundin@yahoo.se

LEDAMOT
Renate Gullstrand
renatestefanic@gmail.com

LEDAMOT
Håkan Serdén
serden@telia.com

SUPPLEANT
Carin Lemmberg
carin.lemberg@gmail.com

SUPPLEANT
Annika Larsson Taleporou
annika.taleporou@live.com

Programchef

Isabel Enberg
Isabel@comevent.se
0763466366

Föreståndare

Lena Dinter
info@spangafolkan.se
0790791939

Kommunikatör

Maria Bhardwaj
info@marbha.se
0739315815