Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

JingleBellRock

5 december 2021 19:00 - 21:30

300Kr

Boppers ät tillbaka

Matte Lagerwall

Ingmar Wallén

Surjo Benigh

Kenneth Björnlund

Boka biljetter på telefon 0760 002540

Vaccinationspass ett krav vid större evenemang på Spånga Folkan

Du är varmt välkommen till de evenemang som Spånga Folkan eller fristående arrangörer bjuder in till i våra lokaler.

Men observera att det från den 1 december 2021 gäller nya regler för alla offentliga tillställningar inomhus med fler än 100 deltagare. Dessa har regeringen beslutat om. Vid sådana evenemang måste alla deltagare kunna uppvisa godkända vaccinationsbevis/vaccinationspass, som visar att man är fullvaccinerad. Med vaccinerad menas en person som tagit minst två doser vaccin. Det ska också ha gått minst två veckor sedan den andra dosen. Personer som inte vaccinerat sig eller endast tagit en dos räknas som ovaccinerade och kan inte få vaccinationsbevis. Ehälsomyndigheten utfärdar sådana bevis/pass.

Vi kan således konstatera att från den 1 december 2021 kommer alla arrangörer på Spånga Folkan med evenemang med fler än 100 deltagare att ha en skyldighet att kontrollera att alla som kommer har ett giltigt vaccinationspass. För övrigt gäller Folkhälsomyndighetens allmänna rekommendationer; Tvätta händerna ofta, Hosta i armvecket, Rör inte vid ansiktet, Håll säkert avstånd, Stanna hemma om du känner dig dålig samt Se till att vara fullvaccinerad.

Vi får räkna med att utfärdade regler och rekommendationer kommer att förändras för att anpassas till pandemins utveckling.

Hjärtligt välkommen till evenemangen på Spånga Folkan! Och kom gärna i god tid för att undvika trängsel samt försedd med vaccinationspass i mobilen eller på papper!

 

Björn Begner

Ordförande

Spånga Medborgarhusförening

 

Detaljer

Datum:
5 december 2021
Tid:
19:00 - 21:30
Pris:
300Kr
Evenemang Kategorier:
,

Arrangör

JAZZiSpånga
Telefon:
0760002540
E-post:
bojonssonjazz@gmail.com

Plats

Spånga Folkan
Spångavägen 353, 163 55 Spånga + Google Map