Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Ariadne på Naxos

13 mars 16:00 - 19:00

250Kr

Ariadne på Naxos är en av Strauss mest omtyckta operor. Denna komiska enaktare har ett libretto av Hugo von Hofmannsthal.

Lise Davidsens kritikerhyllade tolkning av titelrollen Ariadne kan upplevas för första gången på Met. Librettot bygger delvis på den gamla antika myten om Ariadne.

Ariadne-myten berättar hur prins Theseus ger sig av till Kreta för att döda minotauren, och får hjälp av prinsessan Ariadne. Paret blir kära, men på resan till Aten stannar de till på ön Naxos, där Theseus passar på att smita iväg ensam. Ariadne beklagar sitt öde, men får snart fullt upp med både Harlekin, Hermes och Bacchus.

Den enastående ensemblen har också mezzosopranen Isabel Leonard som kompositör för operan-i-operan kring vilken handlingen kretsar. Sopran Brenda Rae gör den livliga Zerbinetta och tenoren Brandon Jovanovich är Ariadnes älskare. Marek Janowski dirigerar.

ABONNEMANGSERBJUDANDE vid samtidig beställning av  biljetter till fem (5) operor erhålles rabatt om 50 kronor per biljett. (1000 kronor för 5 operor) Abonnemangsbiljett beställes på info@spangafolkan.se

Just nu har vi långa svarstider for att boka biljett. Boka gärna på info@spangafolkan.se


BOKA BILJETT

Detaljer

Datum:
13 mars
Tid:
16:00 - 19:00
Pris:
250Kr
Evenemang Kategorier:
,

Arrangör

Spånga Folkan

Plats

Spånga Folkan
Spångavägen 353, 163 55 Spånga + Google Map