Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

TURANDOT reprisvisning

11 oktober 14:00 - 16:30

200Kr

Sveriges stjärnsopran Nina Stemme ser vi i en efterfrågad repris av Turandot. Inspelad på Metropolitan och visas på Folkets Hus och Parkers biografer från den 10 oktober.

Nina Stemme gör den krävande rollen som Puccinis iskalla prinsessa. Anita Hartig gör sin första Met-roll som slavflickan Liù. Marco Berti är Calàf, friaren som riskerar sitt huvud för att få Turandots hand, och Alexander Tsymbalyuk är Timur. Paolo Carignani dirigerar den visuellt spektakulär uppsättningen, som ursprungligen skapades av film- och operaregissören Franco Zeffirelli 1987.

Turandot är inspelad på Met 2016.

Recensioner:
”Timur, som sjöngs av Alexander Tsymbalyk gör tillsammans med Nina Stemme kvällens bästa insats! Det är nu andra gången på mindre än ett halvår som jag upplever Nina Stemme i en av sina paradroller, men gårdagens upplevelse slår Kungliga Operans med hästlängder.
Förklaringen ligger förmodligen i den fantastiska uppsättningens scenografiska lösning, men också att Zeffirelli har varit tydlig med att låta handlingen utspelas i den av kompositören förlagda tiden och miljön.
Som vanligt gör Metropolitans orkester och kör en utmärkt insats denna gång under ledning av dirigenten Paolo Carignani och det tillsammans med den storslagna scenografin gör föreställningen till en sevärd upplevelse.” – Operalogg

Café servering med hembakat bröd från 13:00 och i pausen

 

COVID-19 – SÅ ARBETAR VI PÅ SPÅNGA FOLKAN

För att skapa en trygg miljö och så långt det är möjligt minimera risken för smittspridning vidtar vi ett antal åtgärder:

1. Antalet platser i salongen är minskat till 50. Vi håller öppet på två plan På så sätt är det enkelt att hålla 1,5 m avstånd mellan besökare.

2. Vi städar som vanligt alla lokaler efter varje aktivitet. utöver den vanliga städningen desinficeras alla tagytor såsom lysknappar, dörrhandtag, armstöd, räcken osv.

3. Det finns alltid möjlighet att tvätta händerna och handsprit finns tillgängligt i samtliga lokaler.

4. Vi påminner våra gäster om vikten av att hålla avstånd och en god handhygien.

5. Vi uppmanar våra besökare att betala med swisch eller PlusGiro för att minimera kontanthanteringen.

6. Vi kollar biljetter visuellt, men river dem inte. Detta för att minimera kontakterna.

Vi betonar även varje individs ansvar att minimera smittrisken. Är man det minsta sjuk stannar man hemma och tillhör man en riskgrupp bör man vara extra noga med att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Tillsammans kan vi begränsa smittan och rädda liv.

Detaljer

Datum:
11 oktober
Tid:
14:00 - 16:30
Pris:
200Kr
Evenemang Kategorier:
,
Webbplats:
Köp biljett »

Arrangör

Spånga Folkan