Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

FIGAROS BRÖLLOP

9 maj 14:00 - 17:30

200Kr

Evenemang Navigation

 

Svenske Peter Mattei tar plats på Metropolitans scen i Mozarts operakomedi Figaros bröllop. Från den 12 december har du möjlighet att se föreställningen på någon av Folkets Hus och Parkers biografer.

I Figaros bröllop prövas kärleksbanden mellan det rika gifta paret och deras förlovade tjänare. Allting utspelar sig under en mycket händelserik dag på 1920-talet, på ett välbeställt gods i Sevilla.

Figaros bröllop är inspelad på Met 2014.

Recensioner:
”Luleås Peter Mattei gör en lysande insats, som växer hela tiden, allt eftersom det komiska spelet utvecklar sig. Det är en praktfull och väl avvägd insats från början till slut.
Som vanligt imponerade Metropolitans orkester och kör under den eminente James Levines ledning, både dirigent och orkester tillhör mina absoluta favoriter i min operavärld.
Det var en mycket fin operaupplevelse och den nästan fyra timmar långa upplevelsen kändes inte alls särskild lång och dessutom hade jag roligt samtidigt som jag njöt av scenisk och sånglig konst på allra högsta nivå.” – Operalogg.com

Café servering med hembakat bröd från klocka 13:00 och i pausen

 

COVID-19 – SÅ ARBETAR VI PÅ SPÅNGA FOLKAN

För att skapa en trygg miljö och så långt det är möjligt minimera risken för smittspridning vidtar vi ett antal åtgärder:

1. Antalet platser i salongen är anpassat till rådande rekommendationer. Vi håller öppet på två plan På så sätt är det enkelt att hålla 1,5 m avstånd mellan besökare.

2. Vi städar som vanligt alla lokaler efter varje aktivitet. utöver den vanliga städningen desinficeras alla tagytor såsom lysknappar, dörrhandtag, armstöd, räcken osv.

3. Det finns alltid möjlighet att tvätta händerna och handsprit finns tillgängligt i samtliga lokaler.

4. Vi påminner våra gäster om vikten av att hålla avstånd och en god handhygien.

5. Vi uppmanar våra besökare att betala med swisch eller PlusGiro för att minimera kontanthanteringen.

6. Vi kollar biljetter visuellt, men river dem inte. Detta för att minimera kontakterna.

Vi betonar även varje individs ansvar att minimera smittrisken. Är man det minsta sjuk stannar man hemma och tillhör man en riskgrupp bör man vara extra noga med att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Tillsammans kan vi begränsa smittan och rädda liv.

Detaljer

Datum:
9 maj
Tid:
14:00 - 17:30
Pris:
200Kr
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Spånga Folkan
Spångavägen 353, 163 55 Spånga

Arrangör

Spånga Folkan