Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Carmen Kungliga operan

25 januari 2019 19:00 - 22:00

220kr

Evenemang Navigation

Äntligen ska vi direktsända den underbara Carmen från Kungliga Operan, exklusivt till våra biografer. 25 januari har du chans att se den live på din biograf.

SPECIALERBJUDANDE: Gå två betala för en biljett.

Johanna Garpe som bland annat satt upp den kritikerrosade Karmelitsystrarna, är tillbaka på Kungliga Operan. Denna gång med en ny uppsättning av Carmen – en av världens mest älskade operor och alltid efterlängtad på repertoaren.

Garpe har regisserat både för opera, teater och tv, alltid med en tydlig samtidstolkning. För kostym står Nina Sandström, som bland annat har skapat kostymerna till Karmelitsystrarna och Medea på Kungliga Operan och Fanny och Alexander på Dramaten.

Carmen säger att hon vill vara fri. Att hon har rätt att älska vem hon vill. Men i vägen för hennes frihet ställer sig José.

Georges Bizets klassiska opera från 1875 utspelar sig denna gång i en vardag som vi kan känna igen; i en konfektionsfabrik för billiga souvenirer, där manlighet utspelas i kampsportsarenan.

En dag kastar den upproriska fabriksarbeterskan Carmen en blick på den unge förmannen José. Det är upptakten till en berättelse om passion, svartsjuka och död.

Detaljer

Datum:
25 januari 2019
Tid:
19:00 - 22:00
Pris:
220kr
Evenemang Kategorier:
,
Webbplats:
Köp biljett »

Arrangör

Spånga Folkan

Plats

Spånga Folkan
Spångavägen 353, 163 55 Spånga + Google Map